Gdzie się bawicie w tym roku ???
Moderator: Ateison
Gdzie się bawicie w tym roku ???
Napiszcie gdzie spędzacie Andrzejki 2008
Re: Gdzie się bawicie w tym roku ???
A co ciekawego jest w GOKU w zakręci jakaś impreza kameralna czy zwykła potańcówka.
ANDRZEJKI ROBI KARCZMA U FELA , JA TAM SIE WYBIERAM, BYŁAM W TAMTYM ROKU I NIE ZAŁUJE. JEDZENIA PO KOKARDKI,
, DO TEGO JESZCZE FAJNE SHOW W PREZENCIE OD WŁAŚCICIELA KARCZMY , POLECAM!!!!!!1
[/b][/b]

majka pisze:ANDRZEJKI ROBI KARCZMA U FELA , JA TAM SIE WYBIERAM, BYŁAM W TAMTYM ROKU I NIE ZAŁUJE. JEDZENIA PO KOKARDKI,, DO TEGO JESZCZE FAJNE SHOW W PREZENCIE OD WŁAŚCICIELA KARCZMY , POLECAM!!!!!!1
[/b][/b]
niezla reklama zarowno wiatraka jak i fela, hehe kolejny wpis zachwalajacy tenze obiekt... dochody spadaja?? podniescie ceny bo jajecznica za 20 zl to pol darmo
Co leszcze nie wiecie gdzie się będziecie waflować w sobotę hig hi hi
A tak propo ADMIN gdzie wygrzebałeś te emotki ??? u ciebie w jaskini na ścianach??

A tak propo ADMIN gdzie wygrzebałeś te emotki ??? u ciebie w jaskini na ścianach??
[color=#BFFF40]niezla reklama zarowno wiatraka jak i fela, hehe kolejny wpis zachwalajacy tenze obiekt... dochody spadaja?? podniescie ceny bo jajecznica za 20 zl to pol darmo[/color]
NO NIE WIEM CZY TAKA RELKAMA , SKORO PYTACIE GDZIE SPĘDZAĆ ANDRZEJKI TO JA PISZE GZIE IDE, A CO DO TEGO CZY TAM JEST DROGO CZY TANIO TO JUZ KAŻDY WYBIERA TO NA STAĆ, TYLKO ŻE TRUDNO SPĘDZIĆ FAJNE ANDRZEJKI I WYMAGAĆ NIE WIADOMO CZEGO ZA NP. 50ZŁ, WIĘC SAMI WYCIĄGNIJCIE WNIOSKI
NO NIE WIEM CZY TAKA RELKAMA , SKORO PYTACIE GDZIE SPĘDZAĆ ANDRZEJKI TO JA PISZE GZIE IDE, A CO DO TEGO CZY TAM JEST DROGO CZY TANIO TO JUZ KAŻDY WYBIERA TO NA STAĆ, TYLKO ŻE TRUDNO SPĘDZIĆ FAJNE ANDRZEJKI I WYMAGAĆ NIE WIADOMO CZEGO ZA NP. 50ZŁ, WIĘC SAMI WYCIĄGNIJCIE WNIOSKI

Byłem w KOMEXSIE w CHEŁMIE PASZA PRZEOKRUTNA !!!!!!
Wróć do „Andrzejki 2008 / Sylwester 2008”