Gdzie polecacie Wesele
Moderator: Ateison
Re: Gdzie polecacie Wesele
hej może mi pomożecie bo szukamy z moją przyszłą sali przy której są pokoje do wynajęcia. Ja jestem z okolic lublina a ona z okolic gorzkowa i chciałem gdzieś gości umiejscowić w nocy bo planujemy 2 dni zabawy a i jeszcze żeby ta sala miałe pojemność ok 200 osób. dzięki z góry za jakieś propozycje
Mam pytanie...
Czy ma ktoś numer telefonu do "Padwy" w Izbicy.
Czy ma ktoś numer telefonu do "Padwy" w Izbicy.
-
- Kontaktowanie:
heh, a ja rezerwowalam pol roku wczesniej a miesiac przed weselem stwierdzilismy ze jest zdecydowanie ZA MALA!!! na szczescie zwolnil sie termin w palacu w rejowcu
bylo super - polecam!!!

Witam. Polecam Dom Weselny Gorzelnia w Piaskach. Bylem w ubiegłym roku, dobrze się bawiłem , bardzo dobrze pojadłem choć jestem wybrednym smakoszem. Super sala, dużo miejsca do zabawy. Naprawdę polecam, kawałek od Krasnegostawu ale to nas nie zniechęca i z moją narzeczoną, zamówiliśmy tam swoje wesele. Szczerze polecam
Pozdrawiam

-
- Kontaktowanie:
witam,
zastanawiamy sie nad urzadzeniem wesele w Domu Weselnym Nina. Czy byl tam ktos ostatnio na weselu?
W internecie jest bardzo malo informacji na temat tego lokalu. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje na ten temat.
Dziekuje
zastanawiamy sie nad urzadzeniem wesele w Domu Weselnym Nina. Czy byl tam ktos ostatnio na weselu?
W internecie jest bardzo malo informacji na temat tego lokalu. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje na ten temat.
Dziekuje
bociek-ja polecam karczme w Maciejowie niedaleko Wysokiego. Są tam noclegi, sala na ok.200osób, super jedzenie. Sami robimy tam wesele w tym roku a byliśmy tam na 2 więc jestem pewna jakości.
Niny w Krasnym bym nie polecała. Byliśmy tam też 2 razy i jedzenie średnie...np.na sylwestra 1 danie to był rosół z surowym jajkiem wbitym do środka:( ale kto co lubi.
Niny w Krasnym bym nie polecała. Byliśmy tam też 2 razy i jedzenie średnie...np.na sylwestra 1 danie to był rosół z surowym jajkiem wbitym do środka:( ale kto co lubi.
Witam. Pod koniec września miałam wesele w pałacu akropol. Na wylocie z Lublina. Jest piękny. Ma mnóstwo niespodzianek takich jak cesarskie podanie drugiego dania parze młodej i świadkom. Jest piękny ogród i wspaniała obsługa.